Novi hrvatski blog o putovanjima koji pratimo

bravotangohotel4

Ljubitelji putovanja stalno su u potrazi za novom inspiracijom, novom lokacijom za koju će spakirati kovčege ako okolnosti to dopuštaju ili o kojoj će samo maštati u trenucima kad im zvijezde nisu baš naklonjene. Baš zato su blogovi o putovanjima mjesta gdje rado odlaze, proučavaju destinacije i iz prve ruke skupljaju dojmove kako bi mogli odlučiti gdje otputovati.

bravotangohotel

Na novom hrvatskom blogu Bravo Tango Hotel sva putovanja počinju od jedne točke – hotela! Prekrasni hoteli na još ljepšim svjetskim destinacijama postaju inspiracija za cijelo putovanje. Što i ne iznenađuje jer su često mali boutique hoteli prava remek-djela u kojima se spaja fantastičan dizajn s vrhunskom uslugom. Odabirom zanimljivog hotela dajete dodatnu notu privlačnosti cijelom putovanju jer je buđenje u pomno uređenom interijeru uistinu poseban moment.

bravotangohotel11

Dobro odabran smještaj može odrediti raspoloženje cijelog dana, uputiti vas u opušteno razgledavanje grada znajući da vas pri povratku čeka nešto još bolje – večera, piće u baru, spa tretman ili odmor na terasi. Upravo zbog toga brojni su svjetski hoteli na glasu kao samostalne destinacije prema kojima se oblikuje cijelo putovanje, a da je to jako dobar plan dokazuju fotografije s bloga.

bravotangohotel8

Od hotela u talijanskoj Materi gdje su sobe smještene u pećinama, preko trendi hipsterskog Ace Hotela u Los Angelesu pa sve do hotela Adriatic u Rovinju, na blogu možete razgledavati ove lijepe interijere i početi planirati svoje putovanje.

bravotangohotel12

bravotangohotel13

bravotangohotel3

bravotangohotel10

bravotangohotel2

bravotangohotel5

Komentari