Božićni pokloni za najmlađe

Pri kupovini božićnih poklona, veliku pozornost najčešće pridajemo izboru poklona koji će pod borom dočekati naše mališane. Želimo nešto što je efektno, pamtljivo, a istovremeno korisno i funkcionalno. Veliki izbor odličnih dječjih igračaka dostupan je u trgovini Male stvari, koja nudi originalne i drugačije poklone za djecu različitih uzrasta, stvorene da ih zabavljaju, ali i razvijaju njihovu kreativnost, a u njima će pouzdano uživati i sami roditelji.

male stvari ideje za poklon

Goki guralica srebrni bolid / Ebulobo Betty lutka / Janod Maxi Cubes / Stokke Tripp Trapp Red stolica

GOKI igračke i dodaci za malene izrađene su od prirodnih materijala i idealne za razvoj koordinacije pokreta, za prepoznavanje i razumijevanje boja, veličina i oblika pa čak i materijala, za razvoj kreativnosti i koncentracije, istovremeno potičući mentalni i motorički razvoj djece.

Fairytulle suknja vel. 1 do 10 godina (160-250 kn)

Fairytulle suknja vel. 1 do 10 godina (160-250 kn)

Za ljubitelje bezvremenskog dizajna, tu su francuske Ebulobo igračke s neobičnim likovima (vuk, ribolovac medo sa sinom, ovčica Hugette, pas Antoine i zeko Jeff) koji predstavljaju najbolje društvo za maštovitu djecu. Microlino, mali brat romobila, s druge je strane prirodno društvo svakog djeteta u pokretu. Izuzetno je lagan, kompaktan i može se spremiti u gotovo svaku torbu, zbog čega je vrlo omiljen kao pomoć u šetnjama.

male stvari ideje za poklon2

Goki metalna guralica avion / Le Toy Van drvena garaža / Microlino romobil maxi /Crazy Safety kaciga s led svjetiljkom

Le Toy Van renomirani je engleski brend, specijaliziran za izradu tradicionalnih igračaka od drveta i tkanine po najvišim sigurnosim standardima. Većina Le Toy Van igračaka spada u imitativne igračke koje potiču kreativnost, socijalizaciju i komunikaciju. Igračke nude veliku mogućnost kombiniranja i nadogradnje.

H.B.

Sponzorirana objava

Komentari