Božićna kuharica Jamieja Olivera

jamie-kuharic-2

Iako nas od Božića i zimskih blagdana dijeli dva mjeseca, to ne znači da ne bismo trebali planirati na vrijeme. Obilne i raskošne obiteljske večere i ručkovi u to magično doba znaju biti prilično stresni, pogotovo za onoga tko se uhvati pripreme jela i okupljanja obitelji i prijatelja za stolom.

Na pitanja što kuhati, kako određeno jelo pripremiti te hoće li svi biti zadovoljni možete odgovoriti kuharicom i savjete potražiti u jednoj od klasičnih božićnih kuharica, ili možete online ‘uloviti’ upravo izašlu Božićnu kuharicu Jamie Olivera.

jamie-kuharica-1

Jučer puštena u prodaju, Jamie Oliver’s Christmas Cookbook dolazi u tiskanom izdanju i digitalnome, onome za Kindle. Knjiga donosi čak 15 poglavlja o klasičnim blagdanskim jelima, no i onim nešto drugačijim, a posebno bismo izvojili ona za vegetarijnska i veganska božićna jela, poglavlje samo o umacima, kako iskoristiti ostatke i ono o blagdanskim pudinzima!

jamie-kuharica-3

Kuharicu možete prelistati i naručiti odlaskom na link, a Jamie Olivera i njegove kulinarske poteze možete pratiti putem njegove Facebook stranice.

 

Foto: Jamie Oliver

Komentari