Božićni film H&M-a

hm3

Wes Anderson i njegova prepoznatljiva estetika i način režiranja spojila se s H&M-ovom vizijom blagdanskih dana ispunjenih ležernom elegancijom u kratkom filmu “Come Together” čiji je redatelj Wes Anderson, a u glavnim ulogama su Adrian Brody i H&M-ova Holiday kolekcija.

hm1

U filmu usamljeni putnici vlakom putuju svojim obiteljima i voljenima za Božić, a zimsko nevrijeme istovremeno stvara prepreke na putu i zajedništvo dotad potpunih stranaca koje se stvara u malim kupeima  kroz koje nas vodi Adrien Brody u ulozi konduktera.

hm2

H&M Holiday kolekcija sastoji se od ležernih, neformalnih komada s nekoliko naglasaka na posebne prilike u koje se unosi blagdansko raspoloženje što je Wes Anderson savršeno uklopio u svoju viziju blagdana, istuknula je i Pernilla Wohlfahrt, glavna dizajnerica i kreativna direktorica omiljenog high street dućana. “Come Together” Holiday film pogledajte u nastavku ili na službenoj stranici i Youtube kanalu H&M-a i sami se uvjerite u blagdansku čaroliju spoja H&M i Wesa Andersona.

Tekst: Ela Jarni

Foto: Screenshot

Komentari