Božić na nordijski način

Prekrasnu stiliziranu priču o nordijskom Božiću donose Bojana Brkić, srpska dizajnerica o čijem smo brendu re:art:concept već pisali i vrsna blogerica Ana V. Đurđević. Bojana kreira prekrasne keramičke predmete za dom, od zdjelica, tanjurića, svijećnjaka, koje je zajedno s Anom s bloga Prstohvat soli ukomponirala u jednu malo drugačiju, intimniju božićnu priču.

reart-velika

U okviru Concept Stylinga na kojem djevojke inače rade nastao je Nordic Christmas, spoj Bojanine keramike i Aninih delicija. Praznični sjaj očituje se u kombinacijama bijele i zelene s daškom nezaobilazne zlatne boje koja se proteže kroz novu Bojaninu kolekciju keramike koja uključuje i keramičke posudice za svjećice, a na to su se izvrsno nadovezali Anino kuhano vino, mini kuglofi, tradicionalna skandinavska blagdanska peciva sa šafranom ‘saffransbullar’, puslice, kao i naranče, cimet te zimzelene grane i zimski aranžmani.

reart8

Jednostavnost i zajedništvo u blagdansko doba ovdje progovara na skandinavski, minimalistički, a opet tako bogat način. Bojana je zaslužna za koncept, dok su fotografije Anino djelo.

reart1

Više o dizajnerici Bojani i njenim prekrasnim keramičkim rukotvorinama možete saznati na stranici re:art:concept, dok za Anine recepte proučite divne fotografije na blogu Prstohvat soli.

reart3

reart6

reart5

reart4

reart2

Komentari