Pletenice koje su zavladale Instagramom

Svaka nova sezona donosi neke nove trendove u kosi, a aktualnu sezonu obilježava jedna jedina frizura, koju posljednjih mjeseci viđamo na svima – poznatim glumicama, pjevačicama, modelima i popularnim modnim blogericama. Riječ je o takozvanim boxer pletenicama, za koje vjerujemo da ste ih i sami dosad već vidjeli posvuda, a koje su zavladale i Instagram svijetom.

U čemu je čar ove frizure, koja je inspirirana lookom boksačica i Hilary Swank u filmu ‘Million Dollar Baby’? Sve djevojke koje su ju isprobale hvale njenu praktičnost, ali i cool krajnji dojam. Boxer pletenice mogu se nositi u teretani dok vježbate, kao i u noćnom izlasku, a idealne su za sve one trenutke kada možda niste oprali kosu, ali vam treba brza ideja za njeno stiliziranje, kada ne stignete osušiti kosu ili ju jednostavno želite odmoriti od feniranja, pa je njeno pletenje najjednostavnije rješenje.

Za isprobavanje boxer pletenica možda ćete se odlučiti i iz jednostavnog razloga jer su trenutni hit i toliko su popularne na društvenim mrežama. U tom slučaju, danas vam donosimo nekoliko ideja poznatih blogerica i Instagram djevojaka, koje su vrlo brzo svladale tehniku njihova pletenja, istaknule svoj profil ovim pletenicama i pokazale kako od duge kose stvoriti kreativnu frizuru.

Foto: Instagram

Komentari