Rajski restoran na otoku Šipanu dobio i lounge bar

bowa4

Otok Šipan pripada skupini Elafitskih otoka, arhipelagu koji okružuje Dubrovnik. Na najvećem otoku u ovoj skupini koji broji svega šesnaest kilometara kvadratnih, odnedavno se nalazi rajsko mjesto na koje nitko ne može ostati ravnodušan – mediteranski restoran zove se Bowa, otvoren je tek prije mjesec dana, a krasi ga ambijent netaknute prirode, azurno plavo more s privatnim plažama te ponuda fenomenalnih gastro užitaka. Upravo je zato Bowa već postala novo omiljeno mjesto svih svojih posjetitelja.

bowa6

Restoran je sada dobio i novi kutak koji svojom jednostavnošću i ljepotom jednostavno poziva na uživanje. Lounge bar koji se sastoji od dva dijela skriven je u borovima i debelom hladu, a zelena boja tekstila u kombinaciji sa smeđom savršeno se uklapa u drvene konstrukcije ovog restorana. Nakon bogatog mediteranskog ručka u restoranu, ovdje se možete opustiti uz osvježavajući okus Mojito koktela koji će upotpuniti vaš odmor.

bowa3

bowa2

Uz ovaj koktel, voditelj restorana preporučuje platu sa prženim bademima i orasima uz fete od četiri vrste sira servirane sa domaćim pršutom. Kako bi ugođaj čistog hedonizma bio na razini, svake se nedjelje u Bowi organizira Sunday chill.

bowa1

Ako ste ovoga ljeta odlučili maksimalno uživati i osjetiti čari naše obale, ovo mjesto na otoku Šipanu u blizini Dubrovnika je savršeno.

bowa5

bowa7

bowa8

bowa9

Foto: Bowa

D.Č.

Komentari