Zamislite brunch na ovoj terasi

Boutique hotel Stari Grad nalazi se na idealnoj lokaciji – u srcu Dubrovnika, u mirnoj ulici samo nekoliko koraka od Straduna koji je ljeti žila kucavica cijelog grada. Potpuno renovirana 2013. godine, ova aristokratska kuća iz 16. stoljeća pretvorena je u boutique hotel koji savršeno kombinira atmosferu starog Dubrovnika i suvremenog glamuroznog stila kreirajući 8 jedinstvenih soba za vaš udoban boravak.

starigrad11

Svi koji vole miran odmor, a opet biti u središtu događanja doći će na svoje u ovom hotelu jer mu koncept bputique hotela s malo soba daje dozu intimnosti, a istovremeno ste smješteni u centru grada, na korak od svih važnijih dubrovačkih znamenitosti. Pravi dragulj ovog hotela je njegova krovna terasa s pogledom na centar grada, gradske zidine,  stare dubrovačke krovove, Jadransko more i okolne otoke. U restoranu Above 5 nude se vrhunski birani specijaliteti, a zamislite samo doručak ili brunch na takvoj lokaciji. U hotelskom baru Green & Purple pak možete uživati u večernjem koktelu.

starigrad10

Hotel Stari Grad potpuno je obnovljen tijekom ljeta 2013. i jedan je od ukupno 2 hotela smještena unutar starih dubrovačkih gradskih zidina. Ova povijesna rezidencija opremljena je svime potrebnim za odmor, svih 8 prostranih soba ima besplatni WiFi u svim prostorijama, sadrže klima-uređaje, TV sa satelitskim programima, sef i vlastitu kupaonicu s hidromasažnim tušem. Kao što možete pretpostaviti, hotelski smještaj u centru Dubrovnika zahtijeva dublje posezanje u novčanik, no na ovakvoj lokaciji u prekrasno uređenom interijeru to će vam se itekako isplatiti. Također, uz odabir termina izvan sezone, cijene zamjetno padaju, a Dubrovnik je ionako najljepši kad nije krcat turistima. Sve dodatne informacije o hotelu potražite ovdje.

starigrad4

starigrad7

starigrad8

starigrad6

starigrad

starigrad5

starigrad2

starigrad3

Foto: Hotel Stari Grad

Komentari