Boris Banović predstavio novu svečanu kolekciju

Boris Banović predstavio je novu kolekciju za svoj brend 2B. Kolekcija proljeće/ljeto 2016. nastavlja njegovati glamurozan i sofisticirani stil, a dok su se inspiracije za dosadašnji modni izričaj ovog brenda pronalazile na londonskoj modnoj sceni, u užurbanom životu američkih gradova te u ležernosti tropskih destinacija, najnovija kolekcija inspirirana je sedmom umjetnošću te ‘La grande bellezza’ temom.

boris banovic

Kolekciju čine muški i ženski odjevni modeli od najfinijih materijala i izrade, namijenjeni onima koji žele biti primjećeni u večernjim izlascima i na posebnim prigodama. Svojim dizajnom, kolekcija se obraća samosvjesnim muškarcima i ženama koji se ne boje nositi modele s istaknutim detaljima.

bb2

Novu kampanju potpisuje fotograf Belizar Valić, modeli su Michelle Korenić, Lena Došen, Luka Skočilić i Oliver Vučković za Sonic Models, make up potpisuje Kristina Pavlov, a frizure Anamarija Uroić za Raptur Hair and Beauty. Kolekcija je dostupna na prodajnom mjestu ‘Wedding City’ te na www.borisbanovic.com.

bb

Komentari