Borboleta nakit inspiriran ljubavlju

Posljednja kampanja Borboleta nakita pod nazivom “From Paris with Love” inspirirana je ljubavlju, ne samo prema gradu u kojem je snimljena, već prema onim malim trenucima koji svakodnevno obilježavaju naše živote. Pariške ulice, parkovi i mostovi svjedočili su bezbroju takvih trenutaka, pa je ideja ove kampanje da ljudi osvijeste koliko je važno, u brzini života, na trenutak se zaustaviti, pogledati oko sebe i biti sretan i zahvalan.

Borboleta5

Ove zime popularna Candy linija Borboleta narukvica dobila je ‘pojačanje’ zimskih boja kao i logo privjesaka u punom srebru s pozlatom, pa kampanjom dominiraju tople boju poput zlatne, smaragdno zelene i antikno roze. Također je novost da su od ove zime svi modeli Borboleta linije isključivo u plemenitim materijalima, odnosno u srebru 925 s pozlatom od 18-karatnog zlata, kako bi narukvice, kao i uspomene, mogle trajati vječno. Osim u srebru, pojedini modeli Borboleta nakita postoje i u verziji čistog zlata, kao sto su kolekcija Love te leptiri Classic na lančićima i narukvicama.

Borboleta4

Kako je naziv ove kampanje “Iz Pariza s ljubavlju“, u tom duhu Borboleta želi svima ljubav i mir te sretne nadolazeće blagdane, tijekom kojih je za sve kupce omogućena besplatna dostava s www.borboleta.co web shopa. Za snimanje zimske kolekcije Borboleta nakita zaslužni su salon Teuta (kosa) i salon Manos (nokti).

Borboleta2

Komentari