Posljednja velika Booteeq rasprodaja

artomat_03

Booteeq je hrvatski brend koji od 2011. donosio ‘hand made’ domaće tekstilne i dekorativne proizvode nastale u suradnji s preko četrdeset umjetnika, dizajnera i kreativaca iz Hrvatske, regije, i par iz svijeta. Od T-shirt majica, sweatshirtova, hoodica, tunika pa do art printeva, razglednica, nakita te dekorativnih Flatty pločica, Booteeq je pet godina bio nezaobilazno mjesto za neke od najboljih poklona, bilo prigodnih ili osobnih.

render-prostor-art-print

Funkcionirao je kao platforma predstavljanja umjetnika i dizajnera te njihovih radova putem bloga, intervjua, suradnji s kulturnim institucijama i mjestima zabave, glazbenim festivalima, a najviše kao fora dekorativan predmet u prostoru ili modni komad s interesantnim i jedinstvenim vizualom s umjetničkim potpisom.

back_2_black_tota

back_2_black_artprint

Svake jeseni Booteeq prigodno je upriličio vikend rasprodaju gdje bi se neki od najpopularnijih komada (uz naravno, ostatak regularne ponude), mogli kupiti po znatno sniženim cijenama. Ovo je zadnja godina Booteeqa i povodom zatvaranja platforme i web shopa, od 3. do 5. prosinca moći ćete Booteeq komade kupiti na najvećoj rasprodaji do sada. Sve detalje, a i dio ponude, možete saznati na Facebook stranici.

designmajica2

designmajica1

artomat_05

artomat_04

Foto: Dario Belić, Robobear

Komentari