Booksa pomaže napuštenim životinjama

I ovog ljeta udruga Futura daj šapu omogućit će vam da nabavite gomilu štiva za plažu i pritom pomognete napuštenim gradskim životinjama o kojima udruga skrbi. Unatoč kampanjama osvještavanja, još uvijek dosta ljudi baš u ljeto odluče kako više ne žele svoje ljubimce i ostave ih na cesti pa je, nažalost, izvjesno kako će udruge koje se brinu o napuštenim životinjama i azili i ove ljetne sezone imati pune ruke posla.

booksa post

Dosad je Futura daj šapu u Booksi organizirala četiri ovakve akcije kada su se ‘udomile’ mnogo knjiga. U međuvremenu, udruga je od donatora, ljubitelja knjiga i životinja prikupila nove naslove. Knjiga ima svih žanrova, starih, novih, na hrvatskom, engleskom i poneka na njemačkom, talijanskom i portugalskom. Osim knjiga, bit će tu i slika, oslikanog creskog kamenja, figurice pasa, maca i drugih životinja, ukrasne kutijice i t-shirtova.

booksa2

Za donaciju od samo 10 kuna za pojedinu knjigu odaberite štivo, a za nešto malo više kuna moći ćete kući ponijeti ukrasni predmet ili majicu (za sebe ili za poklon). Kratko rečeno, ugodit ćete sebi i možda još nekome, a četveronožnim ljubimcima pomoći da prežive ljeto u gradu!

booksa1

Ovaj mali dobrotvorni sajam knjiga i bazar u jednom bit će vam na raspolaganju 19. lipnja od 17 do 21 i 30 sati u Booksi, u Martićevoj ulici u Zagrebu. Više informacija pročitajte na booksa.hr.

Foto: Futura daj šapu

Komentari