Trudnice i mlade mame imaju novi planer

Trudnoća je dragocjeno iskustvo, a kako bi svaki njen trenutak ostao u vječnom sjećanju, pobrinule su se dvije prijateljice, Martina Božić i Martina Marić, koje su nakon uspjeha svog Wedding planera osmislile novi proizvod, ME & MY BABY planer, koji je osmišljen za svih devet mjeseci trudnoće i prvu godinu bebinog rasta.

Book2go 3

ME & MY BABY planer brenda Book2go vodi kroz cijelu trudnoću uz zanimljive i korisne savjete, omogućava upisivanje bilješki, savjete liječnika i pohranjivanje slika ultrazvuka po povratku s pregleda. Planer također ima predviđene tablice hranjenja, spavanja, mjesta za uspomene, a u njemu se može naći i kutak za kumu i kuma, torbe za bolnicu mame i bebe, shopping lista i još mnogo drugih stvari.

Book2Go

Book2go nastao je na zajedničku inicijativu dvije Martine, koje su prijateljice od malih nogu, a danas i poslovne partnerice. Uz mnogo kreativnosti i poduzetnosti, nastali su ovi planeri, pa tako i najnoviji ME & MY BABY, koji je dopadljivog, vrlo praktičnog izdanja (format 17cmx25cm na 168 stranica) i od listopada kada je izdan već osvaja simpatije brojnih trudnica i mladih mama.

Me&My Baby

Foto: Book2go by m&m

Komentari