bon ton predstavio ovosezonske kolekcije odjeće

Dvije prijateljice, kolegice s modnih pista, Petra Bianco i Nadja Božić, ostvarile su izvrsnu modnu suradnju. Dok je Petra Bianco modnu karijeru zamijenila yogom i vođenjem Pink Elephant Yoga House zajedno sa suprugom Marcom, Nadja je posvećena DJ karijeri i store manager je u bon tonu, suvremenom butiku, posvećenom modi i glazbi.

bonton2

U atmosferičnoj kampanji radnog naziva ‘Californian dreaming’ Petra je ulozi modela dok je Nadja ovoga puta stala iza kamere u ulozi fotografa. Vruće ljetno popodne na Šalati bilo je izvrsna vizulana kulisa i inspiracija za modnu igru gdje su se kombinacije i stajlinzi slagali sami po sebi, bez puno razmišljanja, bez stilista, bez make-upa, bez dodatnog svijetla.

bonton6

Na fotografijama su najnoviji komadi ovosezonskih kolekcija iz bon ton ponude, uključujući odlične Zoe Karssen majice i sweatshirte s natpisima, BLK DNM bijele traperice i savršena rock’n’roll kožna jakna, te kratke aprikot i žute kratke hlače Marine Hoermanseder.

bonton4

Modna kampanja donosi atmosferu istovremeno dosadnog i divljeg ljeta u gradu, vrućinu gradskog asfalta, kontraste boja te naposljetku budi žudnju za morem i odmorom.

bonton11

bonton7

bonton10

bonton47

petrabonton11-(1)

bonton23

bonton16

Foto: Nadja Božić

Komentari