Bon ton mijenja adresu i poziva vas na party

Dežamonov je prolaz u posljednjih godinu dana stasao u svojesvrsno skrovište, od često užurbanog ritma života i tempa grada Zagreba. Urbanom i kozmopolitskom ugođaju koji prati ulicu zasigurno je doprinijelo otvaranje Dežman bara i bon tona, uz podršku starosjedioca Ane Tevšić i njezina ‘Love Ana’ studija te Saše Šekoranje koji stoji iza ‘Velveta’ i odnedavno otvorene cvjetne galerije.

bonton4

Bon ton je mjesto koje je, u nešto više od godinu postojanja, pružilo mnoštvo glazbenih poslastica – tiho uzbuđenje i pokazalo neke nove modne priče. Svjetski je trend da svakojaki igrači popuštaju pred velikim kapitalom i ustupaju svoje mjesto izdašnim novčanim sredstvima, bez obzira na kvalitetu ideje i koncepta. Takvo što se događa u metropolama diljem svijeta, a sada i Zagrebu. Bon ton kao mali, a istovremeno veliki koncept selekcijom mode i glazbe trudio se vratiti Zagrebu zaboravljeni duh Adriatica i ponuditi nešto novo i drugačije.

bonton1

Iz bon tona poručuju kako ovo nije njihov kraj nego novi početak i da se na proljeće vraćaju u novom ruhu, još bolji, o čemu ćete biti pravovremeno obaviješteni putem društvenih mreža. ‘’U Dežmanovom prolazu je bilo lijepo međutim vrijeme je za nove početke. Ne želimo još otkriti novu lokaciju no ne bojte se, ne idemo daleko, ostajemo u vibrantnom dijelu metropole i raduju nas mnogobrojni lijepi trenuci koji dolaze zajedno s Novom 2016.godinom. Sretno svima!’’ komentirao je Josip Hubzin.

bonton3

U međuvremenu, bon ton ekipa oprostit će se s Dežamanovom u svojem prepoznatljivom stilu, onako kako je cijela priča i započela, emocijama i glazbom. Tako vas danas, 22. prosinca, u 19 sati očekuje koncert talentirane jazz pijanistice i pjevačice Lane Janjanin, nakon kojeg slijedi zabava, a glazbu će selektirati vlasnici, Enco Kern i Jogarde. Osim toga, božićna rasprodaja traje, te uz popust 30-50% možete nabaviti svoju rock’n’roll BLK DNM kožnu jaknu ili ako prefirate francuski šarm, prekrasne modele brenda Paul&Joe Sister, koje samo čekaju novogodišnju noć. Svi ste pozvani!

T.B.

Komentari