Boja senfa u interijerima

Iako puderasto-ružičasta daleko predvodi svojom popularnošću ove godine, pogotovo u jesenskoj sezoni, još se jedna nijansa izdvojila kao savršena za hladnije vrijeme. Pantone ju je naravno davno proglasio jednom od boja jeseni 2016. pod nazivom Spicy Mustard, a sada je vidljivo koliko se to predviđanje zaista ispunjava.

Boju senfa viđamo i u modnim street style kombinacijama, jednako koliko u interijerima. Emitira prigušenu toplinu i njena gotovo zlatna kvaliteta grije kad temperature padnu zbog čega postaje omiljen odabir, pogotovo ako je u prostor uređen u boho stilu.

Zbog spomenute prigušene kvalitete dobro se slaže s raznim bojama, uklapa se u šarenilo jednako koliko daje živost bijelim minimalističkim prostorima. Dijeli tonove s toplom bojom drveta, ali i s popularnim zlatom ili bakrom koji se u posljednje vrijeme često viđaju kao detalji u interijeru.

Bojite li se velikih promjena, poput primjerice bojenja zidova u ovu vibrantnu boju, uvijek možete odabrati neki sitniji komad, samo jastuk ili prekrivač. U kombinaciji s baršunom izgleda iznenađujuće privlačno, a budući da je baršun veliki povratnik u interijere ove zime, možete razmisliti o većoj investiciji – sofi ili fotelji. Čupavi detalj u ovoj boji ili predimenzionirana pletena dekica također će vas lijepo grijati ove zime.

Ako se pojavi kao detalj na tapetama također ćete dobiti sve prednosti na jednom mjestu. Boja senfa jednako dobro izgleda u svim prostorijama u domu gdje će pružiti potrebnu živost i toplinu koju tražimo kad je vani hladno; u uniseks dječjim sobama, dnevnoj sobi, spavaćoj, kuhinji ili blagovaonici. Uvjerite se u to u fotografijama u nastavku.

Komentari