Boho jesen u znaku resica

Najprije su se pojavile na modnim dodacima poput torbi i cipela i osvojile gradske ulice, a u zadnje vrijeme resice se pojavljuju svuda od topova i hlača do jakni i nakita. Kako je boho look još uvijek u trendu, a resice su njegov zaštitni znak, i jesenske kolekcije vrve od komada obogaćenih ovim detaljem. U galeriji pogledajte koje smo izdvojili.

freepeople2-2

Ljeti su torbe bile ispunjene resicama, a ovaj trend nastavit će se i u nadolazećoj sezoni u bojama i materijalima primijenjenim jeseni. Nosit će se brušena koža i zagasite boje poput smeđe, sive, maslinasto zelene i tamno crvene koje možete kombinirati međusobno. Klasična crna uvijek je tu i uklopit će se u svaki stil, stoga je idealna za one koji nisu skloni eksperimentiranju ili traže univerzalni komad nosiv u svim prilikama.

freepeople3-3

Suknje i kratki topovi produženi resicama još su jedan hit. Prošle sezone nosili smo pamučne, a u jesenskim danima prevladavat će komadi od brušene kože i toplog pletiva, a osim na donjem dijelu, razigrane resice obogatit će rukave i nogavice, a pojavit će se i na mjestu printa. Grube kožne jakne upotpunjene lepršavim resicama koje unose dozu ženstvenosti naći će se u ormaru svih trendseterica i grijati ih kroz cijelu jesen, ali i početak zime. Koji modeli iz aktualne ponude dućana imaju ovaj detalj, pogledajte u galeriji.

Foto: Free People

Komentari