Bobbi Brown proizvodi idealni za ljeto

U Douglas parfumerije stigli su noviteti brenda Bobbi Brown koji će razveseliti sve obožavateljice ovog brenda. S obzirom na to da ljeti izbjegavamo tešku šminku, treba pomno odabirati proizvode koji kožu neće ‘zagušiti’ već će na visokim temperaturama davati osjećaj lakoće i svjež izgled. Upravo su takva tri proizvoda koje vam predstavljamo: Extra Illuminating Moisture Balm, Brightening Brick i Skin Weightless Powder Foundation.

bobbi-naslovna

Extra Illuminating Moisture Balm je losion koji hidratizira i daje koži sjaj te pruža trenutnu blistavost koži lica. Sadrži sitne reflektirajuće perle koje pružaju prirodan i blistav sjaj. Nanosi se nakon kreme, a prije ili nakon tekućeg pudera. Sadrži shea Butter i vraća vlagu koži lica.

bobbi-balm

Extra Illuminating Moisture Balm, 550 kn

Brightening Brick je multifunkcionalni proizvod koji sadrži toplinu bronzera, svježinu rumenila i blistav sjaj highlightera, sve u jednom proizvodu. Dostupno u 5 nijansi po cijeni od 433 kn.

Skin Weightless Powder Foundation – puder u kamenu za mokro i suho nanošenje pruža izrazito prirodan izgled kože. Dostupno u 9 nijansi.

bobbi-puder

Skin Weightless Powder Foundation, 371 kn

Svi Bobbi Brown proizvodi dostupni su u Douglas parfumeriji Trg i Arena Centar, te u parfumeriji Anabella u Shopping centru Joker u Splitu.

Komentari