12 bluza koje možete nositi od jutra do večeri

Bluze iz sezone u sezonu postaju omiljeniji modeli među ženama. Romantične, nosive i elegantne, funkcioniraju uz većinu odjevnih komada i idealno su rješenje za poslovne prilike. Dolaskom jesenske sezone vjerujemo kako će vaši dani postati naporniji, s brojnim obavezama, a možda će neke od njih biti i svečane prigode. U tom slučaju nježna bluza poslužit će vam kao savršen komad.

zara bluza

Najbolje je da u svoju garderobu uključite nekoliko njih u bazičnim bojama, a za jesen 2015. svakako su se već nametnuli i neki trendovi. U slučaju bluza to su detalji od čipke, vrpce oko vrata i onaj najpoželjniji – visoki ovratnik. Zahvaljujući njima ostvarujete profinjeniji dojam te imate slobodu nositi uz opušteniji model hlača i suknji, poput onih od trapera.

U novim kolekcijama možete pronaći i modele s volanima, a ukoliko preferirate boje, odaberite zagasito crvenih nijansi, u boji senfa ili zagasitoj plavoj. Možete odabrati i one u boho stilu, to će svakako svaku vašu odjevnu kombinaciju učiniti zanimljivijom. Donosimo 12 modela u galeriji!

Komentari