Ova poljska dizajnerica kreira minimalističke vjenčanice za kulerice

Kad je riječ o trendovima, vjenčanice su dugo godina pratile moto “što veće, to bolje”. Puno aplikacija, slojevi tila, puni krugovi, teške suknje i korzeti bili su minimalno jedan, ako ne i svi elementi koji su sačinjavali određeni model vjenčanice. Mladenke koje vole raskošne haljine u kojima se osjećaju kao princeze su svakako prevladavale, pa dok se uvijek moglo pronaći staloženiji dizajn, on je bio u manjini.

Od ove sezone definitivno možemo zaključiti da je minimalizam u prvom planu. Trend je to koji su prihvatili gotovo svi dizajneri, ponajviše inspirirani potražnjom koju je izazvala vjenčanica Meghan Markle – čistih linija, jednostavna, a snažnog izražaja, odjednom se nametnula kao nešto što su sve buduće mladenke morale imati.

Minimalističke vjenčanice s potpisom poljske dizajnerice

Osim velikih imena koja se okreću novim strujama, mali dizajneri i brendovi na koje često nailazimo putem Instagrama, stvaraju odlične dizajne koji se mogu uklopiti u ideju savršene vjenčanice – i vizualno i cjenovno. Jedan od njih dolazi iz Poljske, gdje smo u zadnje vrijeme pronašli pregršt odlične modne i lifestyle inspiracije, a u svojoj ponudi dizajnerica Agata Wojtkievicz donosi minimalističke vjenčanice za kulerice.

S idejom da kreiraju haljine prema temperamentu mladenke i da se nijedna ne bi trebala skrivati ispod slojeva materijala, nastaju lepršavi i nježni krojevi koji grle obline na pravim mjestima i odražavaju karakter mladenke koja ih bira. U najnovijoj kolekciji za proljeće/ljeto 2019. donose modele koji će zadovoljiti različite ukuse – haljine do poda ili one koje dopiru tik iznad koljena, opuštenije krojeve sa zanimljivim detaljima na leđima ili one sasvim uske, s dugim rukavima ili na bretelice… Imaju mogućnost stiliziranja i nadograđivanja na brojne načine ili ćete jednostavno dopustiti da haljina govori sve.

Nažalost, još uvijek nema web-shop koji bi dostavljao u Hrvatsku, no ove kreacije mogu poslužiti kao savršena inspiracija za vaš veliki dan.

Foto: Agata Wojtkievicz

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori