Online brend koji ima zaručničko prstenje iz snova

Iako se povijest zaručničkog prstenja može pratiti do antičke Grčke (a neki tvrde čak i do Egipta), tek je u 15. stoljeću postao običaj budućem supružniku darivati prsten s vrijednim kamenom poput dijamanta kao simbol obećanja budućih namjera (tzv. promise ring). Tada je to bilo rezervirano samo za najbogatije, dok u 20. stoljeću postaje uobičajeno i među nižim klasama.

U trenutku pada vrijednosti dijamanta 1938. godine, u Americi je rođen trend da bi mladoženja trebao potrošiti čak i do dvije mjesečne plaće na zaručnički prsten. Marketinška kampanja kompanije De Beers i slogan “Dijamanti su vječni” toliko se zapekla u kolektivnu svijest da su zaruke postale nezamislive bez masivnog kamena koji blješti na suncu. Ideju su dodatno podupirali filmovi, toliko da se proširila do europskih zemalja i infiltrirala u sve slojeve društva. I iako mnogi i danas razmišljaju da se masivni prsten apsolutno mora osljepljujuće sjajiti na ruci buduće mladenke, moderne djevojke razmišljaju drugačije.

Zaručničko prstenje za modernu mladenku

U skladu s trendom minimalizma, na tržištu su se pojavili mali, autentični i kreativni brendovi nakita koji bi ponudio zaokret od uvriježenih ideja. Minuciozno izrađen prsten s malim kamenom koji vam u nijednom trenu neće zasmetati na ruci, koji će biti savršeno funkcionalan, a istovremeno prekrasan i unikatan, danas se nameće kao prvi izbor mnogim ženama. Ako i inače volite nositi prstenje, on će se savršeno uklopiti, prvenstveno s vjenčanim prstenom, a kasnije i sa svakim izborom koji odlučite dodati u kolekciju i nositi kao uspomenu.

Jedan od takvih brendova je ANNA Inspiring Jewellery. Svojim je kupcima ponudio nešto drugačije – upravo takvo minimalističko prstenje, koje, ovisno o kamenu, isto može dostizati visoke svote, ako je to ono što želite. No od ostatka klasične ponude izdvajaju se svojim modernim dizajnom, igrom oblicima i slaganjem unikatnih priča. Osim toga, njihov se dizajn može naručiti online, što je odlična prilika da na ruci nosite nešto što nitko nema.

Mi smo se totalno zaljubili u ovih nekoliko primjera u nastavku, a na službenoj stranici brenda potražite nešto po svom ukusu.

Foto: ANNA Inspiring Jewellery

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori