Kako bi izgledala vjenčanica kad bi ju dizajnirala vaša bolja polovica?

Jeste li se ikada zapitali kakvu bi vjenčanicu dizajnirao vaš partner? Budući da će se mnoge mladenke držati praznovjerja i neće htjeti otkriti mladoženji kako izgleda njihova vjenčanica, sigurno će se u toku istraživanja i isprobavanja različitih modela potkrasti nekoliko pitanja s kojima će pokušati doznati kako razmišlja njihov partner. I onda jednako tako pokušati pomiriti ukuse i stilove, ako to uopće bude moguće.

Nova Grace Loves Lace vjenčanica

Australski brend vjenčanica Grace Loves Lace, čije vjenčanice redovito dostižu najveći broj pinova na Pinterestu, odlučio je ovo pitanje riješiti umjesto vas. Naime, ispitali su muškarce o stilu vjenčanice kakvu zamišljaju na svojoj budućoj ženi te došli do jednog dizajna – svoje nove vjenčanice HART. Uska haljina sirena kroja sa šlepom i tankim bretelicama napravljena je od rastezljive čipke tako da je ekstra ugodna za plesanje cijele noći, a istovremeno ženstvena i elegantna za službeni dio ceremonije. Grli obline na pravim mjestima, ima dublji izrez na leđima i srcoliko oblikovan dekolte.

S obzirom na to da čipka još uvijek spada pod najpopularnije materijale kada je riječ o vjenčanicama, s ovim je modelom brend svakako na tragu uspješne haljine. Možda čak i sruše vlastiti rekord u najpopularnijoj haljini na Pinterestu ikad.

Vjenčanicu možete pronaći na njihovoj službenoj stranici, izrađuje se u potpunosti prema vašim mjerama i možete ju naručiti u Hrvatsku. Više na linku.

Foto: Grace Loves Lace

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori