Ljubav, planina i more… magični zaručnički photo session na Kvarneru

U današnjim bespućima društvenih mreža, susrećemo se s mnogim stilovima fotografije i scenografije. Možemo zaista pronaći prekrasne profile koji mogu poslužiti kao okidač našim vlastitim idejama, pogotovo kada se bavimo kreativnim poslom.

Uz vječiti nedostatak vremena i sati razgovora u kreiranju ideja, prijateljice, fotografkinja Martina Škrobot i Nina Blečić, poznatija kao Pixy With Love, odlučile su “konačno” ostvariti svoju dugo planiranu ideju za jedan zaručnički photo session. Datum snimanja odredio je boravak sretnog para u Hrvatskoj. Helena porijeklom Hrvatica i njezin zaručnik Dan, došli su u posjet Hrvatskoj iz daleke Kanade. Kao uvertira u skorašnje vjenčanje na Hvaru, nastalo je atmosferično zaručničko fotografiranje popraćeno kompletnom scenografijom.

Zaručnički photo session inspiriran “divljinom” lokacije

“Martina i ja, obje nemirna duha i s velikom voljom za istraživanje, odlučile smo pronaći lokaciju. Glavni cilj je bio lokacijom spojiti više elemenata: more gdje će se par uskoro vjenčati, planinu koja asocira na zemlju iz koje dolaze te otvoreni horizont za predivne kadrove koje je Martina vrlo uspješno iskoristila. Zapravo, poanta je bila pokazati koliko je naša zemlja čarobna i koliko nam pruža mogućnosti.” komentirala je Nina. Odluka je pala na “divlju” kvarnersku lokaciju, vjetroviti kamenjar, koji se odlično uklopio u cijeli mood snimanja.

Scenografiju je odredila sama lokacija. Predivno jesensko razdoblje, suha trava i granje, boja Helenine vjenčanice, odredili su smjer u koji se dizajn scene razvijao. Mekane bež i smeđe boje u kombinaciji s odvažnim nijansama plave, roza i bijele napravile su savršen kontrast na stolu. Sam stol je nastao na prirodnom kamenju koje je virilo iz zemlje baš na savršenim mjestima.

Buket se slagao na suhoj grani koja je ondje ubrana te se razvijao spajajući “divljinu” lokacije i nježnu stranu mladenkinog looka, a inspirirana granom, Nina je daljnju dekoraciju nastavila na torti i dekoraciji salveta, koji su se savršeno stopili s lokacijom.

“Poanta naše priče je da je svatko svoja jedinstvena individua, osoba, par. Svaka lokacija ima svoj šarm i posebnost. Zato svakome treba posebna pozornost kojom ćemo istaknuti ono najbolje i najljepše u njima. Zato je svako naše vjenčanje, session ili fotografija posebna priča kojom ističemo i pričamo sve najljepše o svakom od njih.” zaključile su Nina i Martina. Uvjerite se u to na ovim predivnim fotografijama…

Foto: Martina Škrobot

Styling: Nina Blečić (Pixy With Love)

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori