5 brendova s najljepšim vjenčanim ukrasima za kosu

Irena Vučinić Jewelry

Irena Vučinić Jewelry

Iako se pri planiranju vjenčanja fokus uglavnom stavlja na svadbenu odjeću, odnosno vjenčanu haljinu, jednom kada se ista izabere, ostaju detalji koji će naposljetku zaokružiti priču ili pak ispričati neku vlastitu.

Jedan od detalja kojem mladenke posvećuju sve više pažnje, vjenčani su ukrasi za kosu, koji na najbolji mogući način upotpunjuju svečanu frizuru.

No, gdje ih točno pronaći? Kod nas, u Hrvatskoj, za njih su se specijalizirala dva domaća brenda, kojima brojne hrvatske mladenke poklanjaju svoje povjerenje. Jedan je Irena Vučinić Jewelry, a drugi je Perlet.

Perlet

Perlet

Svaki od njih iz kolekcije u kolekciju donosi sve ljepše detalje, od ukosnica odnosno češljića s ukrasnim cvjetnim i bisernim detaljima, pa sve do ukrasnih rajfova. Osim hrvatskih, pronašli smo i tri inozemna brenda s lijepim vjenčanim ukrasima za kosu, i to na Etsyju. Svi dostavljaju u Hrvatsku i donose nešto zbilja posebno. Artelis Boutique, rumunjski je brend prepoznatljiv po elegantnim češljićima za kosu, Bridal Star iz Irske dostavlja romantične i delikatne lančiće/vjenčiće za kosu, a Magaela Accessories ima nešto za sve boho mladenke – cvjetne vjenčiće, rajfove i češljiće.

Irena Vučinić Jewelry

Irena Vucinic8

Irena Vucinic7

Irena Vucinic6

Irena Vucinic5

Irena Vucinic4

Irena Vucinic3

Irena Vucinic2

Perlet

Perlet2

Perlet

Perlet3

Perlet4

Perlet5

Artelis Boutique

Artelis6

Artelis3

Artelis4

Artelis5

Artelis2

Artelis

Bridal Star

Bridal Star3

Bridal Star2

Bridal Star4

Bridal Star

Bridal Star5

Magaela Accessories

il_fullxfull.1425362394_1m1r

il_fullxfull.1424273592_quga

il_fullxfull.1470665653_fbwq

il_fullxfull.1422023298_9c8t

Foto: Irena Vučinić, Perlet, Etsy

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori