Što mladenke najviše pretražuju za svoje vjenčanje u ovoj godini?

Trendovi u vjenčanjima mijenjaju se iz godine u godinu, a nerijetko i iz sezone u sezonu. Svaka nova godina donese nam pregršt uzbudljivih novosti u svijetu vjenčanja, koje posebno dobro dođu mladenkama koje u tekućoj godini planiraju svoje vjenčanje. Već smo navikli da je Pinterest ogroman izvor inspiracije za mnoge djevojke i žene koje planiraju izreći svoje sudbonosno da, no isto tako, velika se doza nadahnuća može pronaći i na Etsyju. Ta poznata platforma na kojoj rukotvorci prodaju svoje unikatne proizvode i razne druge kreativne detalje prava je meka i za vjenčanja. Upravo ondje ćete pronaći ‘sve od igle do lokomotive’ za svadbenu ceremoniju, a što mladenke u ovoj godini najviše pretražuju za svoje vjenčanje i koje su vjenčane trendove istaknule u prvi plan, otkrivamo u nastavku.

Statement rukavi na vjenčanicama

Self-Portrait

Alex Perry

Roksanda

Self-Portrait

Svaka godina iznjedri neke nove ‘it’ vjenčanice. Trendovi su nerijetko oblikovani celebrity vjenčanjima, pa su veliki trag na vjenčanu modu u prošlosti i u posljednjih nekoliko godina ostavile vjenčanice koje su nosile Kate Middleton i potom Meghan Markle. U 2019., otkriva Etsy, mladenke su možda najmanje zainteresirane za vjenčanice bez rukava i bez naramenica, a ono što pretražuju (u više od 155,000 slučajeva u posljednja tri mjeseca) na Etsyju su vjenčanice sa statement rukavima, koji ponekad privlače više pažnje od same vjenčane kreacije.

Vjenčani ukrasi za kosu

Jennifer Behr

Jennifer Behr

Jennifer Behr

Jennifer Behr

Veo kao takav, u 2019. će godini možda čak malo pasti u zaborav. A razlog tome je čitav spektar najljepših ukrasa za kosu, pa tako i onih vjenčanih, koji će doći na njegovo mjesto. Obruči za kosu, kopče, ukosnice i razni drugi detalji koji frizuru dovode na jedan sasvim novi nivo, moderan su dodatak vjenčanom looku svake mladenke. Na Etsyju se pretražuju čak i šeširi i turbani za vjenčanja.

Održivost u organizaciji vjenčanja

Voditi računa o okolišu, moguće je i u organizaciji vjenčanja. A na Etsyju se najviše pretražuju upravo eco-friendly opcije za vjenčanje, koje nerijetko štede novac i omogućuju da se mladenci osjećaju bolje glede svog utjecaja na okoliš. Čak 107,000 pretraga na ovoj popularnoj platformi ticalo se ‘eco-friendly wedding decora’ u posljednja tri mjeseca, a najviše su se pretraživali detalji koji slavlje čine potpunim, poput biorazgradivog dekora, eco-friendly pribora za jelo i piće i slično.

Kreativni planovi sjedenja

Umjesto klasičnog rasporeda sjedenja koji uzvanike na vjenčanju očekuje pri ulasku u salu, mladenci sada žele nešto dizajnerski bolje osmišljeno, personalizirano i šarmantno. Upravo su takvi planovi sjedenja koje je moguće nabaviti na Etsyju, a korisnici traže upravo nekonvencionalne načine za pokazati raspored sjedenja na svom vjenčanju – modernije, osobnije i one koji će održavati njihov stil.

Zahvalnice koje će gosti doista koristiti

Zahvalnice za dolazak na vjenčanje također su ušle u 21. stoljeće. Umjesto staromodnih poklončića, sada se uzvanike daruje simboličnim stvarima koje će im zapravo dobro doći i koje će doista koristiti. Bočice s vinom, medom, sapuni i mirisne svijeće – sve su to zahvalnice koje će gosti rado ponijeti kao uspomenu na vjenčanje.

 

Foto: Jennifer Behr, Net-a-Porter, Svijeće Vatovac, Etsy

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori