Divne bridal cipele za vjenčanje iz snova

Pri planiranju vjenčanja, a naročito vjenčanog looka, svaka će mladenka najveću pozornost pokloniti izboru vjenčanice, jer upravo će ona privlačiti najviše pogleda okupljenih gostiju i uzvanika. No, važni su i detalji. Ponekad su oni točka na i bridal looku ili čak podižu relativno jednostavno vjenčano izdanje.

Na Instagramu smo otkrili i zaljubili se u jedan brend bridal cipela, koje izgledaju vrlo bajkovito. Ove modele potpisuje američki brend Bella Belle Shoes, koji se specijalizirao za dizajn i izradu romantičnih bridal cipela, ali i mnogih drugih stilova za svečane prilike. Cipele su ručno izrađene i najposebnije po delikatnim detaljima koji ih krase. U ponudi se mogu pronaći razni stilovi; od klasičnih bijelih salonki i balerinki u špic koje su ukrašene dekorativnim vezom i kristalima, pa sve do romantičnih čipkastih ili satenskih sandala na vezanje. U nastavku izdvajamo modele koji su nas osvojili.

Instagram (@bellabelleshoes)

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića. više informacija

Ova stranica koristi kolačiće kako bi osigurala bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Koristeći našu stranicu slažete se s korištenjem kolačića.

Zatvori