Blogerica koja savršeno kombinira minimalističke oversized komade

figtny9

Michaela Babuskova s bloga FIGTNY često se spominje kao jedna od hit modnih blogerica koje treba pratiti, pogotovo ako ste ljubiteljica minimalističkog stila kojim Michaela besprijekorno vlada. To dokazuje i broj fanova na njenom odličnom Instagram profilu koji prelazi 150 tisuća.

figtny1

figtny10

Minimalizam, slojevitost i predimenzioniranost tri su odrednice koje ćete odmah primijetiti kod Michaele. Ova blogerica kombinira hit komade zimske sezone kao što su oversized dolčevite i pletiva sa skinny hlačama ili onima pak potpuno ravnog širokog kroja, do poda dugim i pencil suknjama, kaputima muškog ravnog kroja ili na vezanje… Redovito bira prigušene nijanse – crnu, bijelu, sivu i bež boju, nisu joj strane ‘all black’, ‘all white’ ili ‘all grey’ kombinacije, a njeni lookovi uvijek imaju dozu cool neopterećenosti.

figtny8

figtny12

Svaku kombinaciju zaokružuje dodacima kao što su neizostavne bijele tenisice, crne Startasice ili crne gležnjače, predimenzionirani šalovi, mini torbice preko ramena ili clutchevi, sunčane naočale i minimalistički nakit. Jednostavnim frizurama među kojima preferira visoke punđe i raspuštenu kosu zataknutu za ovratnik pridonosi opuštenom dojmu, kao da se nije previše trudila (makar svi znamo da je stil jedne blogerice bez iznimke uvijek promišljen do najsitnijeg detalja). Iako joj je stalna adresa u New Yorku, Michaela prenosi staloženu skandinavsku vibru sa svim komadima u savršenom skladu, a često za outfite i bira skandi brendove kao što su Acne ili Hope Sthlm.

figtny4

figtny7

Odabrali smo nekoliko fotografija s Michaelinog Instagram profila, inspirirajte se za svoj look.

figtny14

figtny15

figtny11

figtny5

figtny6

figtny13

figtny2

Foto: @figtny

Komentari