Upoznajte blizanke blogerice hrvatskog porijekla

Desiree i Jennifer rođene su u Beču, a odrasle su na relaciji Austrija – Hrvatska. Svoj blog osnovale su u rujnu 2013. godine, a intenzivno mu se posvetile prošlog ljeta. Od tada rade na njegovom brendiranju, planiraju ga ostvariti kao pravi biznis poput svih svjetskih blogova, a uskoro će u sklopu njega možda i osnovati vlastiti brend odjeće.

des i jen (2)

Des & Jen trenutno ima 35 tisuća followera na Instagramu, a njegove osnivačice u suradnji su s brojnim multi-brend dućanima među kojima je i hrvatski Maria Store, zatim Clan Upstairs, Ekseption i austrijski Steffl. Također su u suradnji s H&M showroomom u Beču i brendovima Bipone, Lena Hoschek, Colana, M2Beaute i Reward Style.

Međutim, na svom blogu ne donose samo modne priče – ove blizanke vole pisati i o putovanjima, a jedna od redovitih lokacija im je Dubai gdje su uživale u luksuznom hotelu Conrad i resortu Anantara. Osim toga surađuju s L´Orealom i Tjednom mode u Beču.

des i jen (4)

Nakon Milana, Jennifer je stekla MBA na smjeru Managementa luksuznih brendova u Šangaju, Firenci i Parizu, dok je Desiree završila studij u Madridu. Obje trenutno žive u Beču, rade za brendove Christian Dior i Alexander McQueen te stvaraju svjetsku priču svojiim blogom koji su uredile do samih detalja. Njegov dizajn potpisuje Branka Parancin dok im je ilustraciju napravio portugalski ilustrator Antonio Soares.

Ukoliko volite pratiti blogove, provjerite što su vam pripremile ove modne blizanke!

des i jen (5)

des i jen (7)

des i jen (9)

des i jen (3)

des i jen (10)

des i jen (11)

Komentari