15 blejzera od baršuna

Baršun se ove sezone nosi na doista sto načina. Nakon što smo vam predstavili sve plišane komade koje možete poželjeti ove sezone, zatim cipele koje su zaživjele u ovom trendi materijalu i jedan naročiti par visokih čizama izrađenih od baršuna, vrijeme je došlo za osvrnuti se na još jedan komad koji je dobio baršunasti tretman – blejzer!

Odjevni predmet koji je još donedavno bio vrlo klasičan i dio formalnih poslovnih kombinacija, ove je sezone dobio uistinu uzbudljiv make over, zahvaljujući kojem će svakom looku dati jednu novu dimenziju. Baršunasti blejzer pojavljuje se na sceni u klasičnoj crnoj boji te je s ovakvim modelom ujedno najlakše eksperimentirati, a da pritom ne napuštate vlastitu zonu komfora. No, tu su i modeli u uzorcima i bojama. Tamno plava, boja petroleja i boja vina, samo su neke od zagasitih nijansi, idealnih za nošenje ove jeseni, a dojam će svakako ostaviti, gdje god krenuli, blejzeri u svijetlim pastelnim bojama; baby plavoj i nježno ružičastoj.

Mango sako od baršuna

Mango

Volite li pomicati granice vlastitog stila, za vas su rezervirani modeli sa šarenim uzorcima, kakve su predstavili Zara i Topshop. Baršunasti blejzeri ove se sezone nose uz jeans u svakodnevnim odjevnim kombinacijama ili uz kratke haljinice i hlače (također od baršuna) u večernjim varijantama. Modeli koji se trenutno mogu pronaći u prodaji čekaju vas u nastavku.

Foto: Instagram

Komentari