Blagdanski mirisi u vašem domu

H&M Home2

H&M Home

Još malo vremena će proći prije nego što u našim dnevnim boravcima i kuhinjama zažive najljepši blagdanski mirisi – kuhanog vina, punča, finih slastica, a uoči samog Božića i pravog bora. No, djelić te mirisne blagdanske atmosfere u svoj dom možete unijeti na još jedan način, i to  uz najljepše božićne svijeće koje će biranim notama svaku prostoriju u kojoj boravite obaviti neodoljivim mirisnim velom.

Zara Home

Zara Home

Kultni svjetski brendovi svoju su ponudu ove sezone standardno upotpunili svijećama, posebno dizajniranim da mirisom najbolje odgovaraju upravo periodu blagdana. Jo Malone, Diptyque, Byredo i Molton Brown, neki su od njih, a osim samim sadržajem, njihove svijeće osvajaju i dizajnom te se u interijer također uklapaju kao izvrstan detalj na koji će svatko obratiti pozornost.

H&M Home

H&M Home

Gorki likeri od naranče, paprenjaci, med, crveni ribizl, borovica, anis i bor, nekolicina je aroma koje vjerno rekreiraju ove svijeće, a naći ćete ih i u high street ponudi. Sjetimo se primjerice brendova H&M Home i Zara Home, koje su također predstavile božićne kolekcije za uređenje interijera, a s njima i mirisne svijeće, ili IKEA-e koja je već godinama poznata po cijenom pristupačnim svijećama nježnih mirisa.

Foto: H&M Home, Zara Home

Komentari