Blagdanski Giorgio Armani make up

Giorgio Armani Holiday make up

Nova blagdanska kolekcija Giorgio Armani Beauty nadahnuta je fotografskom tehnikom slikanja svjetlom, kojom se kreiraju svjetlosni prikazi kroz suptilno balansiranje tame i izvora svjetlosti. U igri svjetlosti i sjene nastaje blistavi svjetlosni trag, baš kao i u make up kolekciji Night Light: u odvažnom i glamuroznom looku sva su svjetla usmjerena na oči.

U srcu blagdanske kolekcije je Holiday Palette, u kojoj se kriju sjenila za oči i puderi, te šest novih nijansi ruževa Ecstasy Lacquer. Raskošna blagdanska paleta dolazi u prekrasnoj, crnoj lakiranoj kutijici s Armanijevim potpisom izvedenim pomoću tehnike slikanja svjetlom. U jednom se redu nalazi makeup za oči, a u drugom makeup za postizanje prirodnog izgleda tena s daškom sofisticiranosti.

Giorgio Armani Holiday make up 2

Ecstasy Lacquer predstavlja pravi dragulj suvremene tehnologije – savršenu ravnotežu između sjaja te ugode i hidratacije koju pruža balzam, za jedinstveni izgled usana naglašenih vibrantnim, dugotrajnim nijansama. Formulacija sadrži vodu, boju, glicerin i intenzivne pigmente za besprijekoran izgled usana uz dugotrajan osjećaj ugode.

Liniju Ecstasy Lacquer obogaćuje šest senzualnih blagdanskih nijansi – nude tonova, toplih ružičastih, crvenih i smeđih. Riječ je o šest novih emocija koje uljepšavaju izgled usana i kože, bez obzira na boju tena. Sve proizvode donosimo u galeriji u nastavku.

GALERIJA:

Foto: Giorgio Armani

Komentari