Blagdanski editorial nakita Freywille

Otmjen i raskošan Freywille nakit savršeno se uklapa u bajkovito ruho nadolazećih blagdana. Ovaj austrijski brend inspiraciju za svoj svečani editorial nalazi u sentimentalnim nanosima koje budi mondeni život 20-ih godina prošlog stoljeća, a zanimljivo je da za lokaciju snimanja bira hotel Esplanade, zagrebačku oazu luksuza i jedan od najljepših art deco interijera u ovom djelu Europe.

freywille editorial

Naglašena umjetnička i simbolička dekorativnost Freywille kolekcija uz čarobne teksture i elegantne kreacije odlična je suvremena interpretacija razdoblja inventivnosti i maštovitosti , duha poletne lakoće življenja kada je rođena nova, smjela žena, izgledom i ponašanjem. Uz inspirativne odjevne kombinacije koje odišu elegancijom i profinjenošću, ovaj bezvremenski nakit oduševljava vječno rascvjetanim motivima secesije.

Blistave zlatne linije sinkopiranog ritma seta Adele Bloch Bauer simbol su blagostanja i prosperiteta, dok bujni, jarko crveni i zeleni ornamenti seta Hope nose poruku optimističnog pogleda na budućnost i nadu, kao duhovnu kariku koja nas okružuje s ljubavlju. Nježno ružičaste nijanse kolekcije Pepita Rose Pastel pozivaju na bijeg u romanticizam i prepuštanje nostalgičnim osjećajima, te su simbol zahvalnosti i sreće.

freywille

I ovaj put styling te umjetničko vodstvo potpisuje Petar Trbović, a fotografiju dvojac Decker+Kutić. Za make-up je zaslužna Simona Antonović te njezine asistentica Maja Antonović, a frizuru Dijana Katić za Frizerski studio Di. U ulozi modela odlično su se snašle Freywille ambasadorice za Sloveniju, Nataša Pinoza i Manca Izmajlova.

T.B.

Komentari