Blagdanska kampanja dizajnera Ivana Alduka

Već tradicionalno, potkraj godine modni dizajner Ivan Alduk predstavlja Alduk Holiday kolekciju namijenjenu blagdanskim domjencima, proslavama i okupljanjima. Crvena, šljokice, brokat, zlatna i neizostavna crna odlike su nove kolekcije koja se predstavlja putem fotografija renomiranog fotografa Šime Eškinje.

7a

Jednostavna crno – zlatna kulisa akcentirana božićnim dekorom i bogatim, drapiranim brokatnim zastorima poslužila je kao izvrsna podloga na kojoj je u novim Alduk haljinama zablistala mlada Gordana Dude. Frizura pomalo retro prizvuka djelo je Keune Akademije, a make-up napravila je Mihaela Dodić.

4a

Nova Alduk Holiday kolekcija se sastoji od dvadesetak modela kratkih, koktel i dugih haljina na koje je stavljen akcent te od suknji i pulovera prigodnih za dnevne prilike. Crni, crveni, puder rozi i tamno plavi kolorit je naglašen ručnim vezom, sjajnim tkaninama i pomalo netipičnim, za Alduk rukopis, brokatom koji donosi posebnu toplinu i retro glamur. Krojevi koji laskaju ženskom tijelu odlika su Ivanova dizajna od kojeg ne odustaje ni u ovoj kolekciji, a na vama je da pronađete najbolji model i priliku za uživanje u ovoj modnoj avanturi.

5a

3a

2a

Komentari