Novosti iz Bistroa Lauba

Bistro Lauba nam svako malo priredi neko ugodno iznenađenje – ovoga puta to je otvorenje terase i novi meni. S povratkom proljetnog sunca vratila se terasa tako da gosti mogu uživati u delicijama Bistroa Lauba i na otvorenome.

bistro lauba 8

Sa svakom promjenom godišnjeg doba Bistro Lauba iznenadi s dobro promišljenim novim menijem. Kruh je zaštitni znak Bistroa Lauba, mirisan, izravno iz pećnice, pravi je mamac za okupljanje i zadržavanje oko stola.

bistro lauba 7

Univerzalan je prilog svakom jelu, a kombinacijom mekane unutrašnjosti i hrskave korice svaki put opravda status zaštitnog znaka Bistroa Lauba.

bistro lauba 9

Novi kruščići na meniju su kukuruzni raženi sa suhim šljivama i paprom te raženi i pšenični s brusnicama i indijskim oraščićima.  Svakako ih treba probati jer su naprosto neodoljivi.

bistro lauba 3

Dok čekate glavno jelo preporučujemo da pogledate i nova predjela – listovi sezonskih salata s prženim lososom i krem jogurtom sa hrenom, salata od sezonskog povrća, mladog sira i prženih sjemenki, rižoto od više vrsta žitarica, povrća i tamnog purećeg mesa te domaći valjušci u umaku od brie sira, kruške i celera.

bistro lauba 10

Nova glavna jela su marinirani pileći zabatak na „gnijezdu“ od povrća, domaće kobase s restanim krumpirom i ementalerom uz pohani luk. I za kraj tu je  čokoladna torta.

bistro lauba 6

Znate li još neki Bistro ili restoran koji vam omogućava da uz večeru prošećete izložbenim prostorom i saznate što je novo i aktualno na sceni hrvatske suvremene umjetnosti i kulture? Bistro Lauba je upravo to. Jedinstven spoj umjetnosti i hrane.

bistro lauba 4

Foto: Lauba – kuća za ljude i umjetnost

Komentari