Suho ulje koje će istaknuti preplanulost kože

suncanje2

Koža izrazitije dehidrira kada je izložena suncu, u ljetnim mjesecima ili u toplim krajevima, jer voda od koje je najvećim dijelom sastavljena brže isparava. Zbog toga je Biologique Recherche stvorio Huile Bénéfique, njegu bogatu zaštitnim i anti-dehidracijskim aktivnim sastojcima, koji ističu ljepotu kože i na njoj ostavljaju nježan miris.

Biologique Recherche Huile Bénéfique sadrži neprocjenjivo blago biljnih ulja, kao i macerate cvijeća i biljaka. Botanička ulja kao što su sezamovo i kokosovo ulje pomažu u očuvanju epiderme i sprečavaju njenu dehidraciju. Suncokretovo i ulje koštica marelice s hranjivim svojstvima, omogućuju održavanje hidratacije kože i vraćaju joj gipkost.

huile

Macerati cvijeća kao što su ekstrakti frangipanija i ekstrakti cvijeta tiare čine kožu mekom i svilenkastom. Macerati bilja, među kojima su ekstrakti mrkve, rajčice i Annatto sjemenki, bogati karotenoidima, omogućuju brzu, intenzivnu i ravnomjernu preplanulost. Huile Bénéfique je nemasna formula koja na koži ostavlja zaštitni film i daje joj blistav izgled, a rezultat je istaknutija preplanulost i svilenkasta koža.

Foto: Shutterstock, Biologique Recherche

Komentari