Rješenje za još bolji san

zdravo-spavanje

Mnoge grane industrije danas nastoje svojim proizvodima i uslugama odgovoriti na potrebe modernog čovjeka, uzrokovane suvremenim načinom života, brzog ritma i s mnogo stresa. Upravo je to i glavni izazov inovativne riječke kompanije Biocrystal Technologies, koja svojom jedinstvenom Biocrystal tehnologijom korištenom pri stvaranju proizvoda za spavanje, uspijeva udovoljiti potrebama modernog čovjeka.

Ova kompanija predvodnik je promjena u industriji proizvoda za spavanje jer svojim Biocrystal podlogama za spavanje, korisnicima daje upravo ono što im je neophodno, a do nedavno je djelovalo i nedostižno – kvalitetan odmor i potpunu obnovu istrošene, a tako potrebne energije. Ono što ove podloge razlikuje od svih do sada poznatih je inteligentna mješavina kristala koja se sastoji od 16 vrsta pažljivo odabranih kristala. Osim znanstvene potvrde europskih instituta, među Biocrystal® podlogama nalaze se i one koje imaju i oznaku medicinskog proizvoda te su preporučene od strane doktora i fizioterapeuta kao proizvod koji ubrzava opravak.

Biocrystal1

Ne čudi, stoga, što su u svijetu ove podloge prepoznali brojni poznati sportaši i sportašice, pa tako ovaj hrvatski proizvod koristi Nijemac Matthias Dolderer – Red Bull AirRace pilot, olimpijska prvakinja u streličarstvu – Britanka Danielle Brown, Marcel Nguyen – njemački gimnastičar, Claire Cashmore – plivačka paraolimpijka, kao i mnoge druge atletičarke i atletičari.

Foto: Shuterstock

Komentari