bio&bio predstavlja liniju kozmetike za muškarce

bio&bio trgovine u stalnoj želji i potrazi za najboljim prirodnim proizvodima za svoje kupce s ponosom predstavljaju Natura Siberica Men liniju proizvoda. Sve formule Natura Siberica Men proizvoda testirane su i osmišljene uzimajući u obzir specifičnosti i potrebe muške njege. Sinergijske kombinacije sastojaka rijetkih ljekovitih biljaka Sibira i Dalekog istoka djeluju snažno i učinkovito, što potvrđuju muški kupci koji su već isprobali proizvode.

naturasibericakarosel

Natura Siberica prva je ruska kozmetička linija prirodne kozmetike na hrvatskom tržištu, posebna po svom sastavu jer se u preparatima koriste samonikle biljke iz Sibira, među kojima se ističu biljni adaptogeni, te posebne biljne baze. Posebno se ističe samoniklo sibirsko ljekovito bilje koje sadrži aktivne sastojke sa snažnim zaštitnim i antioksidativnim djelovanjem, a poznato je kao adaptogeno bilje. Zbog prirodne prilagdbe ekstremnim klimatskim uvjetima, ono ima sposobnost harmoniziranja raznih stanja kože, kao i uspostavu ponovne ravnoteže i vitalnosti. U posljednje dvije godine otkad je predstavljena, ova je kozmetika zadobila povjerenje domaćih kupaca, kako zbog djelovanja, tako i zbog odličnog omjera cijene i kvalitete.

ŠAMPON-ENERG.-2U1-ZA-KOSU-I-TIJ

Šampon energizirajući 2u1 za kosu i tijelo za muškarce 250 ml= 35,90 kn
Uživajte u šamponu koji u isto vrijeme hidratizira i hrani vašu kožu i kosu te ujedno jača korijen kose. Organski zlatni korijen (Rhodiola Rosea) ima posebnu ulogu energiziranja vaših osjetila te ujedno revitalizira vašu kožu i kosu, otklanja umor i stres nakon napornog radnog dana te potiče učinkovitost. Divlji ginseng ima snažno tonizirajuće djelovanje, hrani i potiče rast kose, kontrolira lučenje sebuma. Tigrova trava tonizira i učvršćuje kožu. Vitamin C energizira, jača i štiti kožu od vanjskih utjecaja.

ŠAMPON-AKTIV.-PROTIV-ISP

Šampon protiv ispadanja kose 250 ml = 35,90 kn
Probajte šampon koji učinkovito čisti vlasište i pomaže u smanjenju gubitka kose. Posebnu formulu čini ekstrakt sibirskog kavijara koji je izvor omega-3 masnih kiselina, bjelančevina, vitamina i mikroelemenata. Pomaže kod stimuliranja rasta kose, jača korijen kose, hidratizira i njeguje vašu kosu. Divlji hmelj duboko čisti kožu i poboljšava strukturu kose. Vitamin B hrani i jača korijen kose, čini kosu jačom i sjajnom. Čisti taurin i ulje čička vitaliziraju kosu i pomažu u sprečavanju gubitka kose. Probajte šampon s kojim ćete osjetiti dugotrajnu zaštitu.

Komentari