Biobaza ima anticelulitnu liniju proizvoda

biobaza1

Biobaza predstavlja svoju novu anticelulitnu liniju. Ona se sastoji od 3 ključna proizvoda koje možete koristiti zajedno ili odvojeno. Tu je gel za učvrščćivanje kože, koji se koristi ujutro, krema za oblikovanje tijela za uvečer, te serum uz koji dolaze i kapsule kao brzinski tretman.

Gel za učvršćivanje kože osvježavajuće je, lagane teksture, a zahvaljujući koncentratu bromelaina iz ananasa osigurava koži prirodan lifting učinak. Obogaćen ekstraktom divljeg kestena, potpomaže proces izlučivanja štetnih tvari iz kože, dok eterična ulja mente, ružmarina i cedra pospješuju prokrvljenost kože, a dodatak aloe vere i hijaluronske kiseline koži osigurava cjelodnevnu hidrataciju. Brzoupijajuće teksture, Biobaza anticelulitni Gel za učvršćivanje kože idealan je dio jutarnjeg anticelulitnog tretmana jer ne ostavlja mastan trag na koži.

biobaza2

Visoko koncentrirani prirodni sastojci, poput ekstrakta đumbira i eteričnog ulja cedra koji potiču bolju prokrvljenost kože, kofeina koji sudjeluje u razgradnji masnih stanica te vitamina A i E, idealan su kompleks noćne kreme za oblikovanje tijela.

Last minute nutrikozmetički tretman jedinstven je jer se protiv celulita bori na „dvije fronte“. Kombinaciju koncentriranog seruma za njegu kože zahvaćene celulitom i dodatka prehrani (kapsula) na bazi bromelaina iz ananasa i L-karnitina tijekom 20-dnevnog, intenzivnog tretmana učinkovito njeguje kožu zahvaćenu i najtvrdokornijim celulitom. Za bolji učinak preporučuje se u kombinaciji s kapsulama. Aktivna formula sadrži bromelain iz ananasa, L-karnitin, vitamin C koji pridonosi stvaranju kolagena za normalnu funkciju kože i zaštiti stanica od oksidativnog stresa, te biotin i cink za normalan metabolizam makronutrijenata i zdravu kožu.

T.B.

Komentari