Vrijeme je za prvi proljetni smoothie

smoothie1

Dobro vam jutro uz prvi od 21 proljetnog smoothie napitka! Sve najvažnije sastojke još jednom provjerite ovdje i proljetna avantura uz Bio svijet & Kuživanciju, nakon koje ćete osjećati zdravije, sretnije i poletnije, sada može započeti…

Sensation Green Smoothie

2 šalice špinata
1 šalica rukole
1 banana
1 jabuka
1 chia sjemenki ili sjemenki lana
1 žlica incan bobica ili 1 žlica sušenih brusnica i naribana limunova korica
1 žličica pšenične trave ili PERFECTLY clean mješavine
4-5 badema
1 cijeđeni limun
2 dcl vode + led

Ovaj smoothie prepun je vlakana koja su odlična za probavu, klorofila, vitamina i minerala iz voća i povrća. Incan bobice su odličan izvor vitamina C, antioksidansa i fosfora. Pšenična trava je bogata B vitaminima te je odlična za detoksikaciju i probavu. Chia sjemenke pune su omega-3 masnih kiselina i proteina te stvaraju osjećaj sitosti.

smoothie2

Pri kupnji dva različita PlanetBIO proizvoda, Bio svijet vam daruje PlanetBIO shaker i besplatnu dostavu, samo pratite ovaj link.

Fotkajte svoje smoothie napitke – koristeći hashtag #21proljetnismoothie imate šansu osvojiti veliki paket PlanetBIO proizvoda! Pobjednik će biti proglašen na kraju izazova, a paket će biti nagrada za sudjelovanje i trud koji ćete uložiti u izradu smoothieja i praćenje ovog izazova.

Smoothie challenge i sve recepte 21 proljetnog smoothieja pratite na Facebook i Instagram profilu bloga Kuživancija te Facebook i Instagram profilu trgovine zdravom hranom Bio svijet.

Foto: Edita Šimić, Rajna Raguž (RRVizual)

Komentari