Bio kozmetika s dragocjenim uljem

Popularna kozmetika ruskog brenda Natura Siberica predstavlja novu atraktivnu liniju Oblepikha Siberica za profesionalnu njegu kose i tijela koja kao bazu koristi uistinu dragocjen sastojak – altajski vučji trn. Narančaste bobice vučjeg trna jedan su od najboljih izvora vitamina, esencijalnih amino-kiselina, masnih kiselina, omega 3, 6 i 9 te rijetke omege 7. Svi ovi sastojci sjajna su podrška zdravlju i ljepoti.

natura siberica

Stručnjaci iz Nature Siberice pažljivo su proučili raznovrsnost vučjeg trna po cijelom svijetu i došli do zaključka da je za zdravlje najblagotvorniji altajski vučji trn, koji je iznimno bogat esencijalnim supstancama. Budući da raste u gruboj klimi te preživljava iznimno niske temperature, razvio je adaptogena svojstva koja se vrlo korisna i u očuvanju ljepote. Ulje altajskog vučjeg trna idealno je za njegu tijela, lica i kose.

Posebnost kozmetike Natura Siberica su adaptogene sibirske samonikle ljekovite biljke koje posjeduju sposobnost prilagođavanja te i našoj koži pomažu da se prilagodi raznim vremenskim uvjetima, a u stanju su revitalizirati i usporiti starenje kože. Proizvode iz linije Oblepikha Siberica pronađite u prodavaonicama Bio & Bio.

Komentari