Biljne dekoracije s dizajnerskim potpisom

air-plant-1

Srpska diplomirana inženjerka arhitekture Marija Mihailović nakon 15 godina arhitektonske karijere okrenula se uređenju interijera i to posebnim dekoracijama – biljkama. Sve je počelo njezinim zanimanjem za algu Marno Moss Ball (prije ćemo ju razaznati kao tip mahovine), da bi u njezin život ušla i biljka Tillandsia koja je danas poznata pod enegleskim nazivom ‘Air Plant’.

air-plant-3

Dekoracije koje Marija kreira vrlo su neobične te ovisno u kakvim posudama ili za kakav predmet bile te biljke pičvršćene – takva će dekoracija biti. No, stilski su minimalističke, dizajnerica koristi staklene, drvene i jednostavne, osnovne materijale tako da je zapravo uvijek fokus na biljci.

air-plant-2

Zbog njihovih smirujućih karakteristika Marija isključivo radi s Marimo Moss Ball i Air Plant biljkama – ove biljke odaju dojam kao da lebde, divno se uklapaju u svaki interijer te ga čine drugačiji i posebnim.

air-plant-4

Do sada je dizajnerica imala dvije izložbe svojih biljnih dekoracija, a više o njezinom radu i kako ih možete nabaviti saznajte na njezinoj Facebook stranici te Etsy profilu.

air-plant-5

air-plant-9

air-plant-8

air-plant-7

air-plant-6

Foto: Mali IvFacebook

Komentari