Bijela boja dominira street style kombinacijama

Milano-str-RF15-1251

Sinonim za vječnu klasiku, bijela boja pruža ženstveni i romantičan izgled, a ove sezone je to i jako šik. Čak i ako niste zaljubljenica u svijetle nijanse, zaboravite na strah od bijelih odjevnih kombinacija. Obilje udobnih prozračnih materijala i romantičnih haljina te kaputa možemo vidjeti na street style kombinacijama poznatih modnih metropola, a sve pod zajedničkim nazivnikom bijele boje.

Bijela je ove zime modni imperativ, a iako nadasve jednostavna i podatna za kombiniranje sa svim drugim bojama, bijela će najviše doći do izražaja u monokromatskim lookovima. Upravo u toj verziji možete se poigrati slojevitim kombinacijama te cijeli ouffit upotpuniti upečatljivom obućom, torbicom ili drugim modnim detaljem.

Milano-str-RF15-6510

Možete, naravno, i do kraja ustrajati u potpunoj bjelini te se odlučiti na izostanak ikakvih boja, što će izgledati atraktivno uz suncem okupanu kožu, a posebno nježno uz porculanski bijelu put. Prednost ove boje je njena lakoća kombiniranja i dominacija koju ostvaruje. Ralph Lauren i Derek Lam samo su neki od modnih znalaca koji su predstavili svoju viziju bjeline u odjeći. Ona dolazi u svim nijansama, od kristalno bijele do onih “prljavih varijanti”.

Ključni komadi odjeće modno osviještene žene su bijele bluze, tunike, haljine i hlače u kominaciji s modnim dodacima opet u bijeloj boji, poput predimenzioniranih clutch torbica. Za svakodnevne kombinacije eksperimentirajte s trendi modelima odjeće i nađite one koji pristaju vašem stilu. Budite sigurni da ćete uz bijelu boju oduševiti sve modne znalce, ali i one koji znaju prepoznati ljepotu ove bezvremenske ljepotice.

London-str-RF15-1625

Paris-str-RF15-7959

New-York-str-RF15-4546

New-York-str-RF15-0705

Paris-str-RF15-8115

Paris-str-RF15-0519

Foto: Imaxtree

Komentari