Duh tipičnog američkog dinera u Zagrebu

U Zagrebu je ovog vikenda otvoreno još jedno mjesto za sve ljubitelje burgera, ali i američke kulture jer upravo su tipični dineri, odnosno zalogajnice, postali inspiracija za uređenje Big Boys Burger Bara. Mlada obitelj Čolakić svoje je želje pretočila u jedno mjesto te pokrenula burger bar kojem su zaštitna lica njihovi klinci.

burgerbar5

Crvena, žuta i bijela boja, kožni separei na prugice, crno-bijele kocke na podu, pin-up i strip likovi na zidovima, sve to čini dio ugođaja. Od doručka, ručka i večere ovdje se nude ukusni sendviči atraktivnih imena poput Mustang, Hummer, Lincoln, pa svatko može birati ‘konja’ za gastronomsku utrku. Nadalje, tu su i neodoljivi burgeri, pizze i salate, a da su vlasnici doista mislili na svoje posjetitelje i njihove preferencije ovdje se petkom nude posebna ‘petkovna jela’.

burgerbar1

Nakon mesnih delicija koje se pripremaju po posebnoj recepturi zasigurno će ostati još prostora za izvrsne slastice, finu kavu ili sok koji će upotpuniti dojam novog gastro mjesta u Zagrebu o kojem sve možete doznati na Facebook stranici.

burgerbar7

burgerbar3

burgerbar2

burgerbar4

Komentari