Big Berry je prvi slovenski kamp resort

bigberry2

Na samoj granici s Hrvatskom, na obali rijeke Kupe u mjestu Metlika u Sloveniji, krajem travnja otvorit će se prvi slovenski kamp resort u kojem će gosti odsjedati u mobilnim kućicama nove generacije. U Big Berry Resortu ujedinit će se prirodne ljepote i smještaj visoke kvalitete kako bi stvorili jedinstveni koncept kampa čija je najzabavnija prednost da se u bilo kojem trenutku može preseliti na neku novu lokaciju i svojim posjetiteljima pružiti dašak svježine.

bigberry6

Big Berry koncept tvrtke Hosekra zamišljen je u tri različita oblika: Blue Berry kućica s eksterijerom i interijerom prilagođenim moru, Brown Berry kućica namijenjenih kampiranju u planinama i na jezerima i Orange Berry kućica koje će se postavljati pored autocesta i čija će svrha biti informiranje o mogućnostima kampiranja u zemlji. Na dvije trećine svake kućice karakteristična je crvena pruga, koja predstavlja dizajnerski potpis Big Berryja i način je raspoznavanja ovih kućica.

bigberry3

U kampu će se nalaziti 7 kućica od 34 četvornih metara – 1 za dvoje, 1 za četvero i 5 kućica za šestero. Uz samu recepciju nalazi se velika terasa s pogledom na rijeku Kupu, pješčani teren za odbojku, igralište sa spravama za vježbanje, bicikli i kajaci za slobodno korištenje, vanjski kamin za roštilj i sve to uz uređen prilaz k rijeci Kupi, poznatoj po svojoj čistoći, dugom toku i visokim temperaturama koje se znaju popeti do 30°C.

bigberry1

Goste očekuju brojne organizirane aktivnosti po cijeloj Sloveniji, a zatim odmor na terasi kućice od kojih svaka ima svoj jacuzzi. Za dizajn unutrašnjosti korišteni su predmeti poznatog danskog brenda Bloomingville, dok su sve tkanine brenda Kvadrat. Sve što vas još zanima o mobilnim kućicama koje pružaju odmor za tijelo i dušu čitajte na Bigberry.eu.

bigberry4

bigberry5

D.Č.

Komentari