Idete li biciklom na posao?

Sindikat biciklista pokrenuo je još jednu hvalevrijednu akciju koja će trajati od 1. do 28. lipnja. Potiču stanovnike Zagreba na korištenje bicikla za put na posao, ali i za druge vrste putovanja, za zabavu i rekreaciju te da se automobil što češće ostavi doma. Kad bi više ljudi bicikliralo umjesto da sjedi u autima, naše ulice bi bile sigurnije, zrak čišći i grad ugodniji.

biciklposap3

Zanimljivost akcije je da registracijom putem internetske stranice biciklomnaposao.hr te ispunjavanjem kratke ankete o svojim prometnim navikama možete sudjelovati u nagradnoj igri. Preuzmite mobilnu aplikaciju ‘Love to Ride’ za Android ili iPhone i unosite vožnje ručno ili automatski pomoću GPS-a. Natječite se međusobno, skupljajte kilometre i nagrade!

Bicikl

U Zagrebu se već tradicionalno s prvim zrakama otvara Lanac za bicikle, parking za bicikle u centru grada, u Obrtničkom prolazu, koji vam mnogo olakšava vožnju na posao jer vašeg ljubimca na dva kotača pomno čuvaju dok ste na poslu.  Otvaranje ‘Lanca’ svakako potpomaže akciju ‘Biciklom na posao’ te njihovo sudjelovanje u akciji sigurno olakšava sudjelovanje i svakog biciklista. Više informacija saznajte na sindikatbiciklista.hr.

Foto: Shutterstock, Imaxtree

Komentari