Nova slastičarnica uskoro u centru Zagreba

biberon-cakes

Poznata splitska slastičarnica zanimljivog koncepta Biberon Cakes, uskoro otvara svoj samostalni lokal u centru Zagreba – u Importanne Galeriji na Iblerovom trgu. Neodoljivi slatki zalogaji u obliku torti, kolača, košarica, cupcakeova i nezaobilaznog sladoleda dolaze u dvadeset okusa.

Biberon cakes 5

 

Osim slastica, u ponudi će biti i specijalne kave, kreme u čaši i niz drugih prefinih delicija, a posebno bi istakli cijelu paletu zdravih slastica. Biberon donosi bezglutensku tortu Amandin. Bogatstvo okusa daju joj kakao i bademi, a raskošan ukras koji je zaokružuje je umak od malina, obložen sa listićima badema. Zdravi kolač Mirakul, savršen je spoj dalmatinskih okusa – smokva i rogač, orasi i jabuke, kao snažan kontrast tamnoj čokoladi sjedinjuju se u pravom maloj energetskoj bombi koju morate probati.

U slastičarnici Biberon Cakes naći ćete i tradicionalnu dalmatinsku slasticu koja ne sadrži gluten, rožatu. Rožata, ponekad poznata i kao rožada, vrlo je slatka i zasitna i jede se hladna. Sve ove bogate okuse uskoro ćemo moći kušati u samom centru Zagreba. Više doznajte na Facebook stranici.

Biberon cakes 1

Biberon cakes 3

Foto: Facebook

Komentari