Bežični Electrolux usisavači

Često nemate volje ili vremena za usisavanje? Uz bežične usisivače Electrolux Ergorapido čišćenje je puno lakše, a zahvaljujući njihovim performansama značajno je skraćeno i vrijeme potrebno za usisavanje. Elegantnim dizajnom ovaj usisavač uklopit će se u svaki dom.

electrolux2

Samostojeći bežični usisavač Ergorapido spoj je 1800 EasySteerTM tehnologije upravljanja i dugotrajne litijske TurboPower baterije koja pruža dvostruko dulje vrijeme usisavanja od klasičnih baterija. EasySteerTM pomoću velikih stražnjih kotača omogućuje lakše rotiranje i pomicanjem glave usisavača te samim time jednostavnije i brže čišćenje kućanskih površina. Ergorapido dolazi i s LED žaruljama DustSpotterTM kojima ćete moći osvijetliti i ona mračna mjesta na koja dosad niste obraćali pozornost.

electrolux1

Electrolux Ergorapido dolazi i s 2 u 1 funkcijom te se u tren oka može pretvoriti u baterijski ručni usisavač malih dimenzija, kojim ćete s lakoćom usisati kuhinjske površine, namještaj ili prethodno nedostupna mjesta poput unutrašnjosti automobila.

Potražite Electrolux Ergorapido usisavače ZB3105 u svim specijaliziranim trgovinama, a više informacija nalazi na linku Electrolux.hr.

Komentari