Besplatni sladoled danas u slastičarnici Orijent

Kako bi sezonu sladoleda sa stilom privela kraju, kultna zagrebačka slastičarnica Orijent odlučila je na poseban način obilježiti posljednji dan ove ledene poslastice u svojoj ponudi. Svi koji danas posjete Orijent, moći će besplatno uživati u najpoznatijim okusima slastičarnice, i to sve do isteka njihovih slatkih zaliha.

Orijent slaja

Gotovo 80 godina stara oaza dnevno svježih slastica, već je generacijama omiljena adresa brojnih Zagrepčana kada im padne šećer u krvi. Obitelji s djecom, ljubavni parovi, slučajni i namjerni prolaznici, svi oni već godinama čine Orijentovu priču utoliko posebnijom. Uz kolače i torte iz snova, uska specijalnost slastičarne također su maštovito osmišljeni sladoledi, koji u ponudu Orijenta periodično ulaze i izlaze te za sobom ostavljaju samo najljepše uspomene.

Orijent slaja6_Fotor

Želite li i vi privesti sezonu sladoleda kraju s okusima za pamćenje, posjetite danas Maksimirsku 34 i uživajte u sladolednim imenima Bollywood (kokos, mango, đumbir), Maron (kestenu, rumu i čokoladnoj kremi), Dunjo moja (čokolada, rogač, dunje i anis), Halva (tahin, sezam, tahan halva i čokolada) i mnogim drugim okusima.

Foto: Slastičarnica Orijent

Komentari