Uz MasterCard godišnji odmor iskoristite za druženje i uživanje u malim stvarima

MasterCard štedi vaše dragocjeno vrijeme pri svakoj kupnji! MasterCard kartice izbor su sve većeg broja korisnika i time sve češća zamjena za gotovinu. Kartična je opcija plaćanja sigurna, brza i elegantna, koja svaku kupovinu čini lakšom i jednostavnijom, radilo se o kupnji ulaznica za kino, namirnica u supermarketu ili, recimo, vašeg omiljenog kolača.

shoppingznalac1

MasterCard vas poziva da se prepustite pogodnostima koje nudi kartično plaćanje, bez obzira na visinu iznosa ili tip trgovine, a podsjeća i na još jednostavniji način – beskontaktno plaćanje MasterCard karticom – koje je gotovo u trenu, samo naslonite karticu i platite!

Na brojnim prodajnim mjestima koja nude i ovaj način kupnje, dovoljno je prisloniti svoju beskontaktnu karticu na čitač koji nakon zelenog svjetla i zvučnog signala zaključuje vaše plaćanje. Za iznose do 100 kuna nije potreban niti PIN niti potpis, dok je za sve iznose iznad 100 kuna dovoljno ili utipkati PIN ili potpisati potvrdu.

mastercard

Beskontaktno plaćanje je sigurno, jer suvremena čip tehnologija koja se primjenjuje u ovim karticama omogućava da se podaci koji se koriste prilikom plaćanja enkriptiraju i samim tim se ne mogu koristiti za neku drugu transakciju putem te kartice. Također, kartica ostaje u rukama vlasnika tijekom čitavog procesa plaćanja, koje je brže i jednostavnije čak i od standardnih kartičnih plaćanja. Ono što će dodatno razveseliti sve pripadnice nježnijeg spola je i činjenica da MasterCard kartica stane u najmanju torbicu.

Olakšajte si život, kupujte MasterCard karticom uvijek i svugdje, uz niz dodatnih pogodnosti i popusta koje nudi MasterCard kupnja. Neka Vaše iskustvo kupnje bude brzo, jednostavno i pametno!

Komentari