Bershka ima beauty liniju

Bershka kozmetika4

Sve više i više high street brendova uz modu koja im je primarni fokus na tržište pušta i svoje beauty kolekcije. Upravo o njima nedavno smo vam pisali, a društvu koje trenutno čine brendovi poput Zare Home, H&M-a, Marks & Spencera i Topshopa kod nas se pridružila i Bershka. Ona je u Španjolskoj već 2014. godine pokrenula kolekciju make upa i parfema, a sada je na hrvatsko tržište, prigodno za ovu sezonu, stigla linija proizvoda za njegu lica i tijela, kao i nekoliko novih parfema.

Bershka kozmetika6

Šećerni pilinzi za tijelo, mirisne soli za kupku, gelovi za tuširanje, mliječni sprejevi, maslaci i mirisne vodice za tijelo, neki su od proizvoda kojima ćete moći njegovati kožu u hladnijim zimskim danima, osjećati se odlično i mirisati još bolje. Svaki od njih prožet je nafinijim mirisnim notama i prava je beauty poslastica nove sezone.

Bershka kozmetika5

Uz proizvode za njegu tijela, tu su i detox maske za lice gelasti pilinzi za čistu i besprijekornu kožu lica, kao i univerzalne kreme za ruke i tijelo, koje dolaze u simpatičnim tubicama sa zečjim ušima. Što se tiče parfema, Bershka dolazi s pet novosti, odnosno pet mirisa u varijanti Eau de Toilette: Floral, Fruity, Citrus i Sandalwood. Cijelu kolekciju pronađite u Bershka web shopu.

Bershka kozmetika7

Bershka kozmetika8

Bershka kozmetika9

Bershka kozmetika10

Bershka kozmetika11

Bershka kozmetika12

Bershka kozmetika13

Bershka kozmetika3

Bershka kozmetika 2

Bershka kozmetika

Foto: Bershka

Komentari